Dobro došli na Vape Mania website

Dobro došli na sajt Vape Mania shopa, najvećeg i najboljeg outleta vape uređaja u Srbiji. Iza našeg brenda stoji veliko iskustvo u odabiru kvalitetnih puffova svetskih proizvođača.

 

Uvodna reč dobrodošlice

Cenjeni posetioci,

Dobro došli na sajt Vape Mania shopa, najvećeg i najboljeg outleta vape uređaja u Srbiji.

Iza našeg brenda stoji veliko iskustvo u odabiru kvalitetnih puffova svetskih proizvođača. Jednokratne elektronske cigarete, poznate i kao Disposable POD, Vape PUFF ili samo PUFF, namenjene su pre svega onima koji bi želeli da uživaju u elektronskim cigaretama, modernoj i zdravijoj alternativi klasičnim cigaretama. U jednokratni puff pod je ugrađena prethodno napunjena baterija i atomizer sa tankom. Uređaj je spreman za upotrebu odmah po kupovini, potrebno je samo ukloniti zaštitne silikonske čepove i početi sa korišćenjem, zbog čega se smatra izuzetno praktičnim rešenjem.

Na sajtu na kojem se trenutno nalazite, vape uređaji su podeljeni u kategorije po broju povlačenja, pa ćete na krajnje jednostavan način moći da odaberete model koji vam najviše odgovara. Dakle, reč je puffovima renomiranih svetskih proizvođača, koji se kreću u rasponu od 500 povlačenja, do čak 6000 koliko trenutno imaju najjači vape uređaji.

Vape Mania shopovi se nalaze na dve ekskluzivne lokacije u prestonici: kod Palete Albanija u srcu grada i u BEO Shopping Centru. Zato što ste u samom startu prepoznali kvalitet, očekujemo da će broj prodajnih mesta rapidno rasti, a isto tako možemo da kažemo da će broj povlačenja biti sve veći, jer se trudimo da pratimo trendove i da vam ih prezentujemo na pravi način.

Vejping je filozofija života, a ko jednom proba zauvek sa sobom nosi pozitivno iskustvo koje se prenosi na druge.

Hvala vam što ste tu i što podržavate našu misiju!

Vape Mania tim

da li imate 18+ godina?

Pristup sajtu je dozvoljen isključivo punoletnim osobama!

Da li imate 18+ godina?

Pristup sajtu je dozvoljen isključivo punoletnim osobama!