Evo zašto su jednokratni vejp uređaji SVETSKI TREND BROJ JEDAN!

Jednokratni vejp uređaji iliti PUFFOVI su svetski trend čija se popularnost iz dana u dan sve više širi.
Elektronske cigarete trend u Beogradu

Jednokratni vejp uređaji iliti PUFFOVI su svetski trend čija se popularnost iz dana u dan sve više širi. Ovi elektronski uređaji su najbolja alternativa tradicionalnim cigaretama i predstavljaju praktičan i po svemu sudeći bezbedniji način pušenja.

Vejp uređaji, takođe poznati kao pafovi, e-puffovi ili disposable modeli su male, prenosive naprave koje koriste tečnost koja se uz pomoć kvalitetnih grejača zagreva i pretvara u paru koju korisnik udiše čime se simulira upotreba cigareta.

Dostupni su u različitim oblicima i veličinama i napunjene su tečnostima različitih ukusa, a korisniku se između ostalog nudi da izabere nivo nikotina i ukus koji preferira: počevši od klasika poput duvana i mente, do egzotičnih varijanti poput sladoleda, jagode i kivija.

Jednokratne elektronske cigarete ne zahtevaju redovovno punjenje niti čišćenje, štaviše bacaju se kada se potroše i to na mesta predviđena za odlaganje baterija. Osim toga, oni su mnogo jeftiniji od tradicionalnih cigareta na duži rok.

Pafovi takođe pružaju veću fleksibilnost u odnosu na tradicionalne cigarete. Dozvoljavaju vam da vejpujete kada i gde god želite bez ograničenja.

Ukratko, ovi uređaji su moderan, bezbedniji i praktičan način pušenja koji nudi širok spektar opcija za korisnike, zato smo sigurni da ćete na našem sajtu i u shopovima naći puff koji će najviše odgovarati vašim potrebama.

Sve više ljudi u svetu se okreće upravo upotrebi ovih modernih uređaja, zbog njihove praktičnosti i fleksibilnosti, kao i zbog manjeg štetnog uticaja na zdravlje u odnosu na tradicionalne cigarete. Mnogo zemalja je pak uvelo regulative kojima se ograničava upotreba duvanskog dima, što je umnogome dobprinelo širenju ovog trenda.

Treba imati u vidu da se ova sfera stalno razvija i da ćemo vam u godinama koje predstoje predstaviti nove modele kako biste bili u toku sa trendovima.

da li imate 18+ godina?

Pristup sajtu je dozvoljen isključivo punoletnim osobama!

Da li imate 18+ godina?

Pristup sajtu je dozvoljen isključivo punoletnim osobama!